Trail Run Trasee

 

10,5km

Diferenta de nivel: +300 m
Timpi limita de concurs: 2,5 ore

21,5km

Diferenta de nivel: +600 m
Timpi limita de concurs: 4 ore

42km - Cursa noua 2018

Diferenta de nivel: +1300 m
Timpi limita de concurs: 7 ore

Te asteptam sa descoperi frumusetea peisajului si sa batatoresti cararile in ritm sustinut de alergare cu trei trasee, un cros de 10,5 km, un traseu de semimaraton de 21,5 km si un traseu de maraton de 42 km.

Trasee

Startul curselor de trail se da in Parcul Zavoi. In ceea ce priveste diferentele de nivel, pe traseul de cros (10,5 km) avem o crestere de altitudine de aproximativ +300 m, pe traseul de semimaraton (21,5 km) intalnim o crestere de +600 m, iar pe traseul de maraton (42 km) intalnim o crestere de +1300.m.

Se alearga circa 1,2 km pe sosea dupa care incepe un urcus mai accentuat, tot pe suprafata dura (drum betonat), pentru circa 300 m. Dupa aceasta se intra pe poteca. Traseul este preponderent prin padure. Intrucat vei intalni multe intersectii, fii atent la indicatoare si asistentii de drum pentru o cursa frumoasa in siguranta si fara obstacole.

Traseul lung se desparte de cel scurt dupa aproximativ 6 km de la start. Finish-ul celor trei curse are loc in acelasi loc ca si startul, in parcul Zavoi.

 Dupa intervalele maxime, traseele se inchid, asistentii ies de pe traseu si marcajele se curata. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Atentie! in caz de vreme nefavorabila, posibil sa fie segmente cu noroi.

Taxe de participare

Taxele de participare pentru probele din cadrul Competitiei sunt diferite in functie de perioada in care se realizeaza inscrierea si sunt impartite in 4 praguri (P1, P2, P3, P4). Taxele sunt exprimate in lei.

*Taxele COMBO nu includ si proba de maraton de 42km. Pentru detalii va rugam consultati Regulamentul

 

 


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |