Ajuns la a 6-a editie, cu cinci probe de trail run si MTB, Maratonul Olteniei continua sa reuneasca si in 2018 oameni minunati, organizatii si companii al caror interes pentru sport si sanatate schimba in bine comunitatea valceana. Multumim tuturor celor implicati in sustinerea acestui proiect si promitem ca Maratonul Olteniei va ramane un reper important in calendarul iubitorilor de mountain bike si trail run!

Un eveniment 
 

Grupul CEZ in Romania este unul dintre cei mai importanti producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, atat din punct de vedere al capacitatilor operationale, cat si din punct de vedere al numarului de clienti deserviti. Compania isi concentreaza eforturile in a minimaliza impactul activitatii asupra mediului inconjurator, investind in ameliorarea zonelor afectate.

Organizat cu sprijinul

  
  

 

Parteneri Platinum

Adrem capteaza esenta companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest si Adrem Link si are menirea de a valorifica potentialul tehnologic si creativitatea angajatilor in scopul eficientei energetice si dezvoltarii sustenabile. De peste 25 de ani, ofera clientilor produse, solutii si servicii dedicate domeniului energetic.

 

 

 

 

 

 

Grupul ceh RC Europe, prezent in Romania inca din 2005, este un important dezvoltator imobiliar si un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail si energie.

Jucand pe o piata imobiliara din ce in ce mai dinamica, RC Europe a dezvoltat pana in prezent magazine pentru retele de retail precum Penny Market, Kaufland sau Lidl, cat si spatii de birouri in importante orase din tara. In anul 2017 grupul a implementat conceptul propriu de galerii de retail in vecinatatea supermarketurilor sub denumirea NEST iar pasul important care va urma este construirea unui ansamblu impresionant de birouri in Bucuresti, precum si dezvoltarea proiectelor rezidentiale.

Grupul detine la nivel international un portofoliu diversificat de spatii de retail, de birouri si apartamente in Cehia, Romania, Serbia si Croatia.  

 

Parteneri Gold

 

 

 

 

 

Ciga Energy activeaza in domeniul energiei electrice si al gazului natural din anul 2011. Ciga si-a consolidat constant pozitia pe aceasta piata, oferind servicii de top celor peste 340 de clienti ai companiei. Compania este specializata in furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta tehnica pentru jucatorii majori din domeniu; de asemenea, livreaza clientilor cele mai performante rezultate in zona serviciilor de reprezentare ca Parte Responsabila cu Echilibrarea (PRE), pentru participantii la piata de echilibrare.

Ciga ofera clientilor o paleta extinsa de servicii de consultanta, de tipul studiilor strategice pentru sectoarele de energie electrica si gaze sau studii pentru proiecte de eficienta energetica si energii regenerabile.

Principiul companiei consta in cresterea gradului de satisfactie a clientilor, prin identificarea necesitatilor si livrarea celor mai bune solutii tehnice si rezultate economice.

 

 

 

 

 

Tuca Zbarcea & Asociatii este una dintre cele mai mari firme de avocatura din Romania, cu biroul central in Bucuresti si prezenta in Cluj-Napoca si Chisinau, prin intermediul unei afilieri cu doua societati de avocatura locale. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii este recunoscuta si pentru colaborarile similare in vederea acordarii de servicii de asistenta juridica investitorilor israelieni si chinezi. Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma de avocatura de tip „full service”, ce ofera servicii pluridisciplinare in toate domeniile dreptului, avand o echipa formata din 180 de avocati, consultanti fiscali, practicieni in insolventa, consilieri in proprietate industriala, economisti etc.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale.

 

Parteneri Silver

 

 

 

 

 

 

EY (Ernst & Young) este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 212.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 28,7 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2015.

Reteaua companiei este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ii ajuta sa le ofere clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

In Romania, EY (Ernst & Young) este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei 700 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale.

 

 

 

 

 

Fine Consulting este o companie romaneasca, avand o experienta de peste 10 ani in servicii de consultanta in mediul de afaceri autohton. Intelegerea pietei si angajamentul fata de client sunt atuurile care au construit reputatia si profilul companiei.

Compania are o echipa de specialisti economisti, contabili, auditori si consilieri juridici, prin urmare, clientii pot beneficia de un pachet de servicii complete.

Avand o echipa de consilieri calificati, le permite sa fie flexibili si sa raspunda diverselor solicitari venite din partea clientilor.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel national cu o retea de 25 de magazine in Bucuresti, Cluj, Constanta, Braila, Iasi, Galati, Oradea, Sibiu, Timisoara, Arad, Targu Mures, Pitesti, Deva, Brasov, Ramnicu Valcea, Bistrita, Ploiesti si Turnu Severin.

Hervis Sports reprezinta un concept multi-brand, cu 60% din produse apartinand marcilor sport consacrate - Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc, iar 40% marcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Denali, Benger, Seems etc. Magazinele Hervis Sports oferta o gama variata de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte, urmand traditia austriaca si experienta in sport de peste 30 de ani.

Compania Hervis Sports a fost infiintata in anii ´70 in Austria, fiind unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internationale si 520 milioane Euro cifra de afaceri in anul 2017. Ȋn ultimii ani, Hervis Sports a inregistrat o crestere considerabila si a deschis numeroase filiale in Slovenia, Ungaria, Cehia, Croatia si Romania.

Inform Lykos ofera solutii pentru toate nevoile din domeniul documentelor si datelor, de la cele mai simple acte, pana la informatii complexe si confidentiale, precum si gestionarea datelor. Tehnologiile inovatoare si valorile traditionale reprezinta secretul succesului de patru generatii incoace. Numele lor garanteaza siguranta si exactitatea serviciilor personale.

NESS este un furnizor global de top pentru solutii si servicii de business centrate pe multiple tehnologii IT, atat SAP cat si non-SAP. Echipa NESS se poate mandri cu mai mult de 12 de ani de implicare activa si experienta pe piata IT, avand un istoric de proiecte de succes si garantia celui mai inalt nivel tehnologic posibil pentru solutiile proiectate si implementate cu succes.

Capacitatea NESS de a furniza servicii si solutii care genereaza valoare adaugata pentru client se bazeaza pe mai multe competente cheie:

  • Cunoasterea pietei IT - tinem pasul cu dezvoltarea rapida a tehnologiilor informationale si identificam cele mai bune platforme si solutii tehnologice disponibile
  • Implementarea eficienta a solutiei optime - abilitatea de a alege solutia cea mai potrivita, fie ca este vorba de o aplicatie standard sau de o solutie personalizata, de la proiecte IT traditionale si pana la outsourcing IT
  • Intelegerea afacerii - identificam si analizam procesele-cheie ale clientului care trebuie realizate pe tehnologiile cele mai potrivite si oferim consultanta strategica privind dezvoltarea, modernizarea sau inlocuirea sistemelor existente

Misiunea NESS este aceea de a oferi solutii optime, concepute pentru a asigura  avantaje competitive clientilor sai.

 

 

 

 

SC Comranado SRL, lider pe piata in domeniul serviciilor de constructii-montaj si implementarea sistemelor de automatizare a distributiei energiei electrice, companie care are locul bine determinat intr-o piata aflata in continua evolutie. Aceasta ofera o gama larga de servicii in domeniul produciei, transportului si distributiei energiei electrice, de la constructii-montaj, pana la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA.

Compania a fost infiintata in anul 1992, in Craiova, avand ca obiect de activitate instalarea masinilor si echipamentelor industriale, precum si service-ul pentru electronica industriala. Aceasta are ca target principal afirmarea prin calitatea serviciilor oferite, asigurandu-se constant de atingerea acestuia prin colaborarea stransa cu beneficiarii, solutionand corect si prompt solicitarile acestora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GoldNutrition a fost lansat in Portugalia in 2003, ajungand la ora actuala cel mai cunoscut si bine vandut, cu peste 80 de brand endorseri in lume, sportivi de performanta. GoldNutrition a patruns pe piata din Romania acum 9 ani. Produsele GoldNutrition sunt concepute din materii prime atent selectionate, certificate in laboratoare din UE, fiind astfel apreciate de tot mai multi sportivi amatori si de performanta din intreaga lume.

 

 

Parteneri Media

Parteneri Locali

      


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |