Ajuns la a 6-a editie, cu 4 probe cunoscute deja de publicul avizat, Maratonul Olteniei continua sa reuneasca si in 2018 oameni minunati, organizatii si companii al caror interes pentru sport si sanatate schimba in bine comunitatea valceana. Multumim tuturor celor implicati in sustinerea acestui proiect si promitem ca Maratonul Olteniei va ramane un reper important in calendarul iubitorilor de mountain bike si trail run!

Un eveniment CEZ Romania

Grupul CEZ este unul dintre cei mai importanti producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa, atat din punct de vedere al capacitatilor operationale, cat si din punct de vedere al numarului de clienti deserviti. Compania isi concentreaza eforturile in a minimaliza impactul activitatii asupra mediului inconjurator, investind sume importante in ameliorarea zonelor afectate.

Organizat in 2017 cu sprijinul

  
   

 

Parteneri Platinum 2017

ADREM capteaza esenta companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest si Adrem Link si are menirea de a valorifica potentialul tehnologic si creativitatea angajatilor in scopul eficientei energetice si dezvoltarii sustenabile. De 25 de ani, oferim clientilor nostri produse, solutii si servicii dedicate domeniului energetic.

ADREM INVEST ofera servicii pentru retelele de utilitati, precum citire contoare, administrare grupuri de masura, mentenanta infrastructurii electrice si operarea retelelor de distributie de energie. Cu o istorie de 25 de ani, compania Adrem Invest a inceput ca o afacere de familie a fratilor Adrian Bodea si Corneliu Bodea. La scurt timp după infiintare, Adrem Invest a devenit un furnizor important de solutii inovatoare de vidare a otelului lichid pentru industria metalurgică. Din anul 2008, Adrem Invest si-a diversificat portofoliul si furnizeazs servicii de citire contoare pentru mai mult de 1.4 milioane de consumatori casnici si agenti economici.

In acest moment, Adrem Invest este cel mai mare furnizor de servicii de administrare grupuri de masura si citire contoare din Romania, fiind implicat in toate proiectele pilot de smart metering aflate in derulare in tara.

Compania isi propune sa devină lider pe piata serviciilor energetice din Romania si sa creasca gradul de eficienta energetica in proiectele clientilor si partenerilor sai.

Grupul ceh RC Europe, prezent in Romania inca din 2005, este un important dezvoltator imobiliar si un partener strategic pentru companii de renume din industria de retail si energie.

Jucând pe o piata imobiliara din ce in ce mai dinamica, RC Europe a dezvoltat pana in prezent magazine pentru retele de retail precum Penny Market, Kaufland sau Lidl, cat şi spaţii de birouri în importante orase din tara. Anul acesta un pas important va fi implementarea conceptului propriu de galerii de retail în vecinatatea  supermarketurilor, dar şi construirea unui ansamblu impresionant de birouri în Bucureşti. Grupul deţine la nivel internaţional un portofoliu diversificat de spaţii de retail, de birouri şi apartamente în Cehia, Serbia, România şi Bulgaria.  

Parteneri Gold 2017

Fie ca este vorba despre produse, solutii sau servicii,  angajatii AEM, specializati in domeniul de cercetare si masurare a energiei, aduc de mai bine de 40 de ani idei si concepte noi.  Acest lucru reprezinta garantia succesului AEM.

Traditia a intalnit inovatia la Timisoara, rezultatul fiind o companie cu un succes remarcabil in masurarea energiei. AEM este un simbol al orasului si un furnizor global de contoare pentru gaz si electricitate. Cu o prezenta globala si de incredere in Europa, Asia, America de sud sau Africa, AEM este o companie flexibila, care intelege diferentele din fiecare tara si livreaza produse la standarde ridicate, potrivite pentru orice piata.

Misiunea AEM este aceea de a tine standardele ridicate pentru fiecare activitate din cadrul companiei, astfel incat sa fie satisfacute in continuare cerintele clientilor prin produse si solutii inovatoare. Strategia de management este una progresivă, astfel s-au stabilit principii clare de organizare şi practici concrete de orientare a muncii. Compania este orientata către inovare şi depăşirea constantă a aşteptărilor.

AEM sustine cu mandrie faptul ca este o companie integrata, care controleaza intregul proces de productie, incepand cu proiectarea produselor pana la ambalarea acestora. Astfel, dezvolta in continuare la cel mai inalt nivel tehnic si competitiv intreaga gama de produse.

Ciga Energy activeaza in domeniul energiei electrice si al gazului natural din anul 2011. Ciga si-a consolidat constant pozitia pe aceasta piata, oferind servicii de top celor peste 340 de clienti ai companiei. Compania este specializata in furnizarea serviciilor de consultanta si asistenta tehnica pentru jucatorii majori din domeniu; de asemenea, livreaza clientilor cele mai performante rezultate in zona serviciilor de reprezentare ca Parte Responsabila cu Echilibrarea (PRE), pentru participantii la piata de echilibrare.

Ciga ofera clientilor o paleta extinsa de servicii de consultanta, de tipul studiilor strategice pentru sectoarele de energie electrica si gaze sau studii pentru proiecte de eficienta energetica si energii regenerabile.

Principiul companiei consta in cresterea gradului de satisfactie a clientilor, prin identificarea necesitatilor si livrarea celor mai bune solutii tehnice si rezultate economice.

Loja Fructelor, o companie tanara care a fost creata cu scopul de oferi romanilor o cale mai delicioasa, sanatoasa si convenabila de a avea o dieta bogata in fructe si legume si a-i ajuta astfel sa traiasca mai usor o viata sanatoasa.

Iubim oamenii. Ne pasa de fiecare dintre ei. Suntem conectati, informati si le aratam cat e de simplu sa se hraneasca, la trup si in suflet, cu lucruri sanatoase si bune 100% pentru ei.

Ce facem?

Smutiuri si Freshuri delicioase facute din 100% Fructe & Legume. Niciodata Din Concentrat. Fara conservanti, fara adititvi, fara coloranti, fara zahar adaugat.


Tuca Zbarcea & Asociatii
are biroul central in Bucuresti, insa firma este prezenta si in Cluj-Napoca, Madrid si Chisinau, prin intermediul unei afilieri cu o societate de avocatura locala. De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii este recunoscuta si pentru colaborarile similare in vederea acordarii de servicii de asistenta juridica investitorilor israelieni si chinezi.Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma de avocatura de tip „full service”, ce ofera servicii pluridisciplinare in toate domeniile dreptului, avand o echipa formata din 180 de avocati, consultanti fiscali, practicieni in insolventa, consilieri in proprietate industriala, economisti etc, serviciile Tuca Zbarcea & Asociatii acopera toate domeniile dreptului afacerilor.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale.

Parteneri Silver 2017

SC Comranado SRL, lider pe piata in domeniul serviciilor de constructii-montaj si implementarea sistemelor de automatizare a distributiei energiei electrice, companie care are locul bine determinat intr-o piata aflata in continua evolutie. Aceasta ofera o gama larga de servicii in domeniul produciei,transportului si distributiei energiei electrice, de la constructii-montaj, pana la integrarea sistemelor de automatizare tip SCADA.

Compania a fost infiintata in anul 1992, in Craiova, avand ca obiect de activitate instalarea masinilor si echipamentelor industriale, precum si service-ul pentru electronica industriala. Aceasta are ca target principal afirmarea prin calitatea serviciilor oferite, asigurandu-se constant de atingerea acestuia prin colaborarea stransa cu beneficiarii, solutionand corect si prompt solicitarile acestora.

Ericsson este lider mondial in domeniul tehnologiei si serviciilor de comunicatie, avand sediul in Stockholm, Suedia. Organizatia este formata din peste 111.000 de experti care ofera solutii si servicii inovatoare clientilor din 180 tari. Impreuna construim un viitor interconectat, in care industria si individul isi ating potentialul maxim. 

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 212.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 28,7 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2015. Reteaua companiei este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ii ajuta sa le ofere clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei 700 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale.

Fine Consulting este o companie romaneasca, avand o experienta de peste 10 ani in servicii de consultanta in mediul de afaceri autohton. Intelegerea pietei si angajamentul fata de client sunt atuurile care au construit reputatia si profilul companiei. Compania are o echipa de specialisti economisti, contabili, auditori si consilieri juridici, prin urmare, clientii pot beneficia de un pachet de servicii complete. Avand o echipa de consilieri calificati, le permite sa fie flexibili si sa raspunda diverselor solicitari venite din partea clientilor.

Ofera solutii pentru toate nevoile din domeniul documentelor si datelor, de la cele mai simple acte, pana la informatii complexe si confidentiale, precum si gestionarea datelor. Tehnologiile inovatoare si valorile traditionale reprezinta secretul succesului de patru generatii incoace. Numele lor garanteaza siguranta si exactitatea serviciilor personale.

Compania NESS Technologies RO este furnizor de top pentru solutii si servicii de business centrate pe tehnologia SAP si nu numai.

Echipa NESS Technologies RO se poate mandri cu mai mult de 10 de ani de implicare activa si experienta pe piata IT din Romania si Europa, avand un istoric de proiecte de succes si garantia celui mai inalt nivel tehnologic posibil pentru soluțiile SAP proiectate si implementate cu success.

Misiunea NESS Technologies RO este aceea de a oferi solutii optime, concepute pentru a asigura  avantaje competitive clientilor sai.

 

Parteneri 2017

               

Parteneri media 2017: 

       

 

Masina Oficiala a Maratonului Olteniei 2017:

 

 

 

 

 


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |