Mountain Bike Trasee

 

33km

Diferenta de nivel: +930 m
Timpi limita de concurs: 4 ore

51km

Diferenta de nivel: +1530 m
Timpi limita de concurs: 6 ore
 

Maratonul Olteniei proba MTB este un maraton tipic de MTB cross country care iti va pune forta si aptitudinile la incercare pe cararile si padurile din imprejurimile orasului Ramnicu Valcea. Evenimentul are loc pe 26 august 2017.

Competitia se adreseaza iubitorilor de mountain bike si ofera doua variante de traseu, unul de 33 km si unul de 51 km.

Trasee

Ti-am pregatit doua trasee, unul mai scurt de circa 33 km si unul mai lung de aproximativ 51 km. Ambele au startul in zona parcului Zavoi, Ramnicu Valcea. In ceea ce priveste diferentele de nivel, la cursa scurta de 33 km avem o crestere de altitudine de aproximativ +930 m, iar la cursa lunga de 51 km intalnim o crestere de +1530.m.

Dupa aproximativ 1,2 km de sosea se face dreapta pe un drum betonat, din acel punct incepand un urcus pieptis de cateva sute de metri. Traseul, care prezinta urcari si coborari prin paduri si pasuni, este abordabil fara probleme, cu putine zone abrupte. In prima portiune vor exista cateva urcari mai accentuate si cateva segmente de posibil push-bike. In 10-15 minute vei trece insa peste acest tronson si te vei bucura de frumoasele peisaje de pe dealul Capela.

Intrucat vei intalni multe intersectii, fii atent la indicatoare si asistentii de drum pentru o cursa frumoasa, in siguranta si fara obstacole.

Traseul lung se desparte de cel scurt dupa aproximativ 21 km de la start. Finish-ul ambelor curse are loc in acelasi loc ca si startul, in parcul Zavoi.

Timpi limita de concurs:
33 km – 4 ore
51 km – 6 ore

Dupa acest interval, traseul se inchide, asistentii ies de pe traseu si marcajele se curata. De asemenea, este oprit sistemul electronic de cronometraj.

Inscrie-te

 
 
 
 

TAXA DE PARTICIPARE MTB

Proba

Happy 5th*

<31.07

1-22.08

MTB 33 km

50 RON

55 RON

70 RON

MTB 51 KM

50 RON

60 RON

75 RON

COMBO MTB & Trail

75 RON

90 RON

110 RON

 

Cum te inscrii:

  1. Completeaza formularul de inscriere disponibil online, pe site.
  2. Plateste taxa de inscriere prin una dintre urmatoarele variante:

 

 


Platinum |
Gold |
Silver |

Parteneri |                 

Parteneri Media |