Maratonul Olteniei pune pentru al 6-lea an consecutiv Ramnicu Valcea pe harta marilor competitii de MTB si alergare montana si lanseaza invitatia tuturor iubitorilor de sport in aer liber de a intra in ritmul naturii si al faptelor bune.

Maratonul Olteniei este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune deluroasa din vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de a lua parte la un eveniment sportiv de Trail Run si MTB Cross-country.

MTB Cross-country - sambata, 25 august

Vom avea multa energie de consumat pe carari si prin paduri, intr-un cadru natural impresionant. Competitia de MTB este adresata preponderent amatorilor, pe doua variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km si lung de 51 km.

Ambele ii vor pune pe concurenti la incercare! Vom avea atat urcari sustinute cat si coborari entuziasmante, atat zone de padure cat si pasuni. Te asteptam intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din tara pentru o competitie energica in mijlocul naturii!

Mai multe detalii aici.

Trail Run - duminica, 26 august

Ca si anul trecut, te asteptam la o antrenanta cursa de trail. Alearga intr-un peisaj deosebit, pe trei trasee: un cros de 10.5 km, un traseu de semimaraton de 21,5 km si un traseu de maraton de 42 km.

Mai multe detalii aici.

Ne vedem la start in Parcul Zavoi!


 

 

 


Parteneri 2018

Platinum |
Gold |

Silver |

Parteneri Media |                 

Parteneri Locali |