La Maratonul Olteniei 2017 sportivii au transformat kilometrii in sanse la viata

Maratonul Olteniei este evenimentul sportiv emblematic pentru CEZ Romania, parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei, prin care transformam kilometrii de energie pentru bine.

Stiati ca, in Romania, o persoana are nevoie de sange la fiecare 3 secunde? Sau ca o donare de sange poate salva 3 vieti? Alergatorii si biciclistii participanti la Maratonul Olteniei 2017 au sustinut importanta donarii de sange si dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina din Valcea cu echipamentele medicale necesare.

Contravaloarea taxelor si cea a donatiilor individuale facute de sportivi pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania au fost directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a CTS Valcea.

Ce am facut in 2017

Anul trecut s-au inscris la start 574 de sportivi - 261 participanti la cursa de MTB, 313 de participanti la cursa de TRAIL si 124 de copii cu varste intre 4 si 13 ani. Ajutoare de nadejde au fost cei 96 angajati CEZ inscrisi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza "Intra in ritmul maratonului!”

Suma stransa din taxele de participare, la care s-a adaugat cea donata de CEZ Romania, a fost de 15.000 EUR donati Centrului de Transfuzii Sangvine Valcea.

 

 

 

 


Parteneri 2017

Platinum |
Gold |
Silver |

Parteneri |                 

Parteneri Media |