La Maratonul Olteniei 2017 sportivii transforma kilometrii in sanse la viata

Maratonul Olteniei este evenimentul sportiv emblematic pentru CEZ Romania, parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei, prin care transformam kilometrii de energie pentru bine.

Stiati ca, in Romania, o persoana are nevoie de sange la fiecare 3 secunde? Sau ca o donare de sange poate salva 3 vieti? Alergatorii si biciclistii participanti la Maratonul Olteniei 2017 vor sustine importanta donarii de sange si dotarea Centrului de Transfuzie Sanguina din Valcea cu echipamentele medicale necesare.

Contravaloarea taxelor si cea a donatiilor individuale facute de sportivi direct aici  pe site, alaturi de cele ale partenerilor si cele ale companiei CEZ Romania vor fi directionate integral catre dotarea cu echipamente medicale performante a CTS Valcea.

10 lei 25 lei 55 lei Alege suma

Ce am facut in 2016

Anul trecut s-au inscris la start 543 de sportivi - 292 participanti la cursa de MTB, 256 de participanti la cursa de TRAIL si 135 de copii cu varste intre 4 si 13 ani. Ajutoare de nadejde au fost cei 102 angajati CEZ inscrisi ca voluntari. Maratonul a avut loc sub deviza "cursa 4x4 pentru corpul tau!”

Suma stransa din taxele de participare, la care s-a adaugat cea donata de CEZ Romania, in valoare totala de 15.000 Euro, a fost utilizata pentru achizitionarea unui sistem chirurgical cu radiofrecventa pentru dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea.

 

 

 

 


Platinum |
Gold |
Silver |

Parteneri |                 

Parteneri Media |